Luotettavaa rakentamista

BILTO - Tulevaisuutta Rakentamassa

Miten toimimme?

Yrityksemme on nauttinut alusta saakka asiakkaidemme arvostusta luotettavana toimijana. Tämä on mahdollistanut hyvän ja vakaan liiketaloudellisen kannattavuuden ja mahdollisuuden kehittää yritystä haluttuun suuntaan.


Kun yritys nauttii asiakkaidensa luottamusta luo se samalla hyvinvointia ja turvallisuutta henkilökunnalleen. Kaiken lähtökohtana on ollut halu palvella asiakkaitamme niin, että työnlaatu ja palvelun taso vastaavat asiakkaidemme toiveita ja luovat sitä kautta turvallisuuden tunnetta myös heille. Yrityksessämme noudatetaan työntekijöitä arvostavaa työkulttuuria ja voimassa olevia työehtosopimuksia sekä Suomen lainsäädäntöä.

Turvallista rakennusalan osaamista

Kiitos viestistäsi! Olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pikaisesti!
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja sen saavuttaaksemme kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstömme ammattitaitoa. Samalla pyrimme jatkuvasti kehittämään työ- ja toimintatapoja, innostamaan henkilökuntaamme sekä luomaan jatkuvuutta koko rakentamisen arvoketjulle.

Bilto takaa asiakkailleen korkealaatuisen työnjäljen, pitävät aikataulut ja kilpailukykyiset toimitusehdot.


Teemme työtä aina ihmisille, projektista riippumatta!

Palvelut

Bilto suorittaa osa- ja kokonaisurakointia, toimittaa rakennustarvikkeita ja laitteita sekä ammattitaitoista palvelua niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkailleen.


Bilto on luotettava ja osaava yhteistyökumppani niin suuriin kuin pieniinkin rakennushankkeisiin. Kun harkitset uuden rakentamista tai vanhan remontointia, niin ota meihin yhteyttä joko puhelimitse tai oheisella yhteydenottolomakkeella.


Tarjoamme mm. seuraavia palveluita:


Rakennussaneeraukset - Uudisrakentaminen - Huoneistoremontit - Kylpyhuoneremontit - Keittiöremontit - Kiinteistöremontit - Muuraukset - Laatoitukset - Tapetoinnit - Mattotyöt - Parkettityöt - Maalaukset - Kattotyöt 

Kysy tarjousta urakallesi!