Luotettavaa rakentamista

BILTO - Tulevaisuutta Rakentamassa

TONTTITIEDOT:

Oma tontti Inarin kunnan Ivalon kirkonkylän korttelissa, jonka kiinteistötunnus on 148-403-31-245. Osoitteessa Piiskuntie 3, 99800 Ivalo

KOHDE:

Kolmikerroksinen asuinkerrostalo, As Oy Inarin PiiskunPortti, Piiskuntie 3, 99800 Ivalo sijaitsee Ivalon parhaalla paikalla, keskustan ytimessä.

RAKENTAJA:

Bilto Oy. Y-tunnus 1537153-3. www.bilto.fi

TALOTYYPPI:

Toteutettava talo on kolmikerroksinen L-muotoinen asunkerrostalo, johon mahtuu yhteensä 27kpl 32-61 m2 asuntoa. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämpimät varastot. Jokaisessa asunnossa on parveke ja jokaiseen asuntoon kuuluu yksi lämmitystolpallinen autopaikka. Lisäksi kaikissa asunnoissa on sauna.

AUTOPAIKAT JA PIHA-ALUE

Jokaiseen asuntoon kuuluu yksi lämmityspistokkeellinen autopaikka. Piha-alueelle tulee vapaa-ajanviettopaikka yhteisöllisyyttä ylläpitämään, leikkialue sekä tomutus- ja pyykkiteline. Nurmialueet, pihakäytävät sekä muut piha-alueet tehdään asemapiirrustuksen mukaisiksi. Pysäköintialueet tehdään asfalttipintaisena.

RAKENNE

Rakennuksen runko on eristetty kivielementtirakenne, jonka pinnoite rapataan jälkikäteen. Välipohjat ovat ontelolaattoja. Lämmöneristettynä yläpohjarakenteena on puiset kattoristikot.

JULKISIVUT

Pinnoite paikan päällä rapattava vaalea.

PARVEKKEET

Jokaiseen asuntoon tulee parveke. Kaiteet ovat metallirunkoisia lasikaiteita.

VESIKATE

Vesikatteena on 2-kertainen kumibitumihuopakate V80.

IKKUNAT

Asuinhuoneistojen ikkunat ovat sisäänpäin aukeavia tehdasvalmisteisia puualumiini-ikkunoita. Ikkunoiden puuosat ovat tumman harmaat. Tuuletusikkunoihin asennetaan irrotettavat hyttysverkot. Saunojen ikkunoiden puuosien sisäpuolien pinnoite on puuvalmis.

OVET

Asuntojen ulko-ovet ovat lämmöneristettyjä puupalo-ovia. Väliovat ovat laakaovia. Parvekkeenovet lasiaukollinen osittain.

VÄLISEINÄT

Huoneistojen väliset seinät ovat betonisia. Sisäiset väliseinät ovat puurunkoisia kipsilevyseiniä villaeristyksellä. Kosteiden tilojen seinät ovat rungoltaan liimattuja kiviseiniä.

SISÄSEINÄPINNAT

Huoneistojen seinät ovat tasoitettuja ja maalattuja kosteita tiloja lukuun ottamatta, jossa seinäpinnat ovat laatoitettuja. Sauna on puupaneloitu. Käytävät ja yhteistentilojen seinät ovat tasoitettuja ja maalattuja pintoja.

SISÄKATTOPINNAT

Huoneistojen katot ovat maalattuja sekä osittain tasoitettuja ja maalattuja. Sauna, pesuhuone sekä Wc tilojen katto on puupaneelia.

LATTIAPÄÄLLYSTEET

Asuntojen kuivien tilojen lattiapinnat ovat parkettia. Suihku ja muissa märkätiloissa lattiat on laatoitettu. Käytävätilat tulee olemaan 300x300x2mm pwc hovilaattaa. Säilytys- ym. varastotilojen lattiat maalataan.

KALUSTEET

Kiintokalusteet tulevat olemaan Puustellin erittäin laadukkaat kalusteet, niin keittiöissä kuin muissakin tiloissa.

VARUSTEET

Huoneistoihin tulee verhokiskot. Pesutiloissa on suhkuseinä tai verholle tanko. WC-tiloissa on pyyhekoukusto sekä WC-paperiteline. Parvekkeella on tuuletusteline, pistorasia sekä valaisin.

KONEET JA LAITTEET

Asunnoissa on uuni ja keraaminen liesi, astianpesukone sekä jääkaappipakastin. Liesituuletin ilmanvaihdon säädöllä. Varaukset mikrolle, pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle on olemassa. Saunoihin tulee 6kw sähkökiukaat.

TALOTEKNIIKKA

Jokaisessa huoneistossa on koneellinen sisä- ja poistoilma (LTO). Yhtiössä lämmitysmuotona käytetään kaukolämpöä. Asuntojen lämmityksenä tulee olemaan vesikiertoinen lattialämmitys. Rakennus liitetään paikalliseen kaapelitelevisioverkkoon.